Spontani odabir ovog intimnog komada rublja otkriva pregršt informacija o vašim navikama i osobinama, od toga kakva ste prijateljica pa do toga s kakvim muškarcima volite izlaziti, tvrdi Jessica Santos, stručnjak za grudnjake iz Victorias Secreta.

GRUDNJAK BEZ NARAMENICA
Obožavate uzbuđenja i avanture. Rado se upuštate i u rizik da biste stekli novo iskustvo u nečemu što ste oduvek želeli isprobati. Ipak, kada je u pitanju odeća, igrate na sigurno i ne upuštate se u neobuzdane modne kombinacije. Možete skinuti naramenice, ali nikada ne biste išli tako daleko da ne nosite grudnjak.

GRUDNJAK KOJI SE KOPČA SPREDA 
Vi iznad svega cenite praktičnost. Jednostavni ste, vrlo pristupačni i sve oko vas želite učiniti lakše dostupnim te stoga birate i grudnjak koji se jednostavno i brzo kopča. U životu volite brzopotezna rešenja i ne želite se dugo zamarati nisačim, pa ni s kopčom vašeg grudnjaka dok ga oblačite ili svlačite.

SPORTSKI GRUDNJAK 
Aktivni ste i živite zdravo, vodeći računa o tome da su vaš um i telo uvek u dobrom kontaktu. U životu pred sebe postavljate čitav niz zahtevnih ciljeva i vrlo ste odlučni u nameri da ih u potpunosti ostvarite. Iako vam nije preterano bitno što ljudi oko vas misle, otvoreni ste za njihove kritike i komentare.

GRUDNJAK S PODSTAVLJENIM KOŠARICAMA 
Intelektualni ste, pragmatični i uvek tražite praktična rešenja. Ovaj grudnjaka nose konzervativne žene, koje ne vole skretati pažnju na sebe niti na svoj dekolte. Pri odabiru odeće i rublja udobnost im je uvek na prvom mestu. Ipak, zbog udobnosti neće žrtvovati eleganciju, te biraju udobno, ali šik rublje.

VIŠENAMENSKI „CABRIO“ GRUDNJAK 
Naramenice grudnjaka koje se mogu skinuti ili pak nositi na različite načine znak su da vam je važno da sve opcije držite otvorenima. Spremni ste poraditi na kompromisnim rešenjima koja će usrećiti ljude u vašoj okolini. Odabir ovakvog višenamenskog grudnjaka znak je da ste fleksibilna osoba koja je spremna uhvatiti se u koštac sa svim izazovima.

KORZET GRUDNJAK 
Seksi korzet podiže grudi te figuru čini vitkom i besprekornom. Žene koje nose ovaj zavodljivi komad rublja moraju odvojiti više vremena da bi ga obukle. Taj dodatni trud koji ulažu ukazuje na to da imaju ogromne količine energije te da uvek žele izgledate savršeno, ali i biti mnogo više od devojke koja tek izgledom pleni pažnju okoline.

Više info

Izvor: 24sata.hr

LEAVE A REPLY